top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Team Meeting
Értékesítés

Ismerje meg az általunk forgalmazott termékeket! A magyarországi értékesítés kimagasló termékminőséggel és profi mérnök értékesítők segítségével történik a Quantum Automation Kft. vállalatánál. 

Engineering Sketch
Mérnöki szolgáltatások

A Quantum Automation Kft. műszaki megoldásokat nyújt az automatizálás teljes területén. Legyen szó gépészeti tervezésről, elektromos tervezésről, PLC programozásról, PC programozásról vagy robot programozásról, mérnök csapatunk megoldja problémáját.

szerviz2.jpg
Szerviz és karbantartási szolgáltatás

A Quantum Automation Kft. magas színvonalú szerviz szolgáltatást nyújt az automatizálás teljes területén. Legyen szó automatizált szerelőgépekről, gyártósorokról, robotcellákról, vagy éppen lézeres alkalmazásról, szerviz csapatunk segít megoldani a felmerülő problémákat.

Célgép2.jpg
Célgép gyártás

Cégünk a tervezés mellett, az egyedi célgépek gyártását is vállalja automatizált szerelőgépek, automata gyártósorok, tesztberendezések, robotizált alkalmazások és rezgőadagoló rendszerek területén.

E-szekrény4.jpg
Elektromos vezérlőszekrény építés

Nagy tapasztalattal rendelkező műszerész csapatunk nagy precizitással és pontossággal végzi a villamos szekrény összeszerelési munkálatokat, hogy eleget tudjunk tenni a megrendelőnk igényeinek.

IMG_4792.JPG
Lézeres bérjelölés

Ipari alkatrészek jelölése, egyedi alkatrész jelölés, széria kelölés, ajándék tárgyak feliratozása, vonalkódok és QR kódok jelölése.

bottom of page