top of page

CÉGÜNK

Cégünk 2006-os alapítása óta állít össze ipari lézerforrásokra épülő komplett berendezéseket és értékesít lézerforrásokat, valamint a hozzájuk kapcsolható egyéb kereskedelmi elemeket. Egy 2014-ben történt tulajdonosváltást követően kialakításra került, és az évek folyamán egyre nagyobb hangsúlyt kapott a célgépgyártó üzletág, ami lassan húzóágazattá vált.

Az évek során az általunk forgalmazott termékpalettánk is jelentősen kibővült a célgépgyártással kapcsolatos kapcsolatoknak és tapasztalatoknak hála. Mostanra a lézeres berendezések mellett olyan termékek forgalmazásával is foglalkozunk, amely az általunk gyártott egyedi célgépek alkatrészeként szolgálnak. Ilyenek például a Universal Robots kollaboratív robotok, a Walther Systemtechnik adagoló és felhordó rendszerek, Weber csavarozó rendszerek, Hiwin mozgató berendezések és StockNGo inteligens tárolási rendszerek. A fent említett termékcsaládok termékeit nem csak az általunk gyártott gépekbe építjük, de külön-külön is értékesítjük.

2020-ban egy stratégiai döntés nyomán az átláthatóság és jobb szervezhetőség jegyében a lézerek és a kapcsolódó termékek kereskedelmét egy új vállaltba szerveztük ki, így nálunk kizárólag a célgépekkel kapcsolatos kereskedelmi elemek és a célgépes üzletág folyamatai maradtak. Ezt követte egy névváltozás, így ezentúl Quantum Automation Kft. néven új arculattal, de a korábban megszokott rugalmassággal és kimagasló minőséggel állunk partnereink szíves rendelkezésére!

Walther_adagoló.png
Adagoló  és felhordó rendszerek

Beszállítónk, a Walther Systemtechnik (Németország), komplett megoldásokat kínál adagoló és felhordó rendszerekhez. 

Zsírzókhoz, olajokhoz, tartósító szerekhez, szilikonokhoz, leválasztó szerekhez, savakhoz, lúgokhoz, alapozókhoz, folyasztó szerekhez (folyasztógélekhez), levegőhöz, vízhez, enyvhez, ragasztókhoz, folyékony pasztákhoz, teflonoldatokhoz, síkosító anyagokhoz, alkoholhoz, korrózióvédő szerekhez és csikorgásgátló lakkokhoz.

29719907-.jpg
Kollaboratív robotok

Az általunk forgalmazott Universal Robots (Dánia) termékcsalád robotjai költséghatékonyak, rugalmasak, biztonságosak és könnyen használhatók. Ezek az együttműködő robotok (kobotok) lehetőséget kínálnak arra, hogy jobban kézben tarthassa vállalkozását. Nem kell aggódnia amiatt, hogy valamelyik kobot beteget jelent, minden értesítés nélkül abbahagyja a munkát, unatkozik, megsérül vagy túl lassan tanul meg egy új folyamatot.

stockNgo3.jpg
Intelligens tárolási rendszerek

A StockNGo (Magyarország) tárolási rendszer, egy olyan forradalmi megoldás, ami több mint önkiszolgáló automata raktár: naprakész, kiadó és visszavételező egység, amely az irodától a gyártásig kiszolgálja a felhasználói igényeket. Megbízható és modern felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik, amely bármikor hozzáférhető az arra jogosultak számára.

TSS_Background.jpg
Csavarozástechnika

A ,,WEBER-ELV” alapja a teljesen automatikus bevezetést is magába foglaló csavarozás.
A kompakt és hatékony kézi csavarozók és a sokoldalúan kombinálható helyhez kötött csavarozórendszerek egyaránt ezt az elvet követik.

A Quantum Automation Kft. megoldást nyújt a csavarozás minden területén a WEBER (Németország) márka segítségével. 

BinPicking_fehér.jpg
Pick & Place műveletek

A Photoneo (Szlovákia) a robotlátás és intelligencia vezető szolgáltatója. A szabadalmaztatott 3D-technológiára építve a Photoneo kifejlesztette a világ legnagyobb felbontású és legnagyobb pontosságú 3D-s fényképezőgépét, ezzel lehetővé téve a megbízható és gyors gépi tanulás teljes lehetőségeit, és lerövidíti a feladat betanítás és a telepítés idejét is.

nikon2.jpg
Méréstechnikai eszközök

A Quantum Automation Kft. a Nikon Metrology magyarországi forgalmazójaként 3D koordináta mérőeszközöket és lézerszkennereket kínál vevői számára. Az ipar minden területén egyre nagyobb szerepet kap a gyártás minőségbiztosítása. A termék méreteinek nagy pontosságú ellenőrzésére nyújtanak lehetőséget a különböző típusú mérőeszközök.

Hiwin-golyoskocsi-standard.jpg
Mozgás rendszerek

A mozgás a mi dolgunk! Profilsínvezetések, golyós orsók, lineáris motorok vagy pozicionáló rendszerek – a lineáris technológiák terén szakértő partnerként egy kézből kínálunk HIWIN (Németország) megoldásokat.

pick-it-l másolata.jpg
3D kamera rendszerek

A Pickit 3D kamerák segítségével a robotok szemeket kaptak, így még okosabbak. Különböző méretű, formájú és színű tárgyak kiválasztására és válogatására alkalmasak.  

003-jó.png
Tálcázó berendezés

A Vesz-Mont csoport saját márkás fejlesztése az automata tálcázó berendezés.

A sorozatgyártásban elengedhetetlen a pontos és precíz termékadagolás. Fejlesztésünkben gyors és egyedülálló megoldást nyújtunk a tálcák adagolására. 7 másodperc alatt tudunk tálcát váltani, amivel versenyképes megoldást nyújtunk az adagolásban. 

02_19CHB003-16-A000-00A-0 BE - Final Cle
Mérnöki szolgáltatások
 • Gépészeti tervezés

 • Elektromos tervezés

 • PLC programozás

 • PC programozás

 • Robotprogramozás

 • Automatizálási folyamatok kidolgozása

 • Karbantartás, szerviz 

01.PNG
Célgépgyártás
 • Automatizált szerelőgépek

 • Automata gyártósorok

 • Tesztberendezések

 • Robotizált alkalmazások

 • Teljes kivitelezés

 • Rezgőadagolós rendszerek

IMG_4792.JPG
Lézeres bérjelölés

A Quantum Automation Kft. lézeres bérjelölést vállal a következő területeken:

 • Ipari alkatrészek jelölése

 • Egyedi alkatrész jelölés

 • Széria jelölés

 • Ajándék tárgyak feliratozása

 • Vonalkódok, QR kódok, céglogók jelölése

E-szekrény4.jpg
Elektromos szekrények

A Quantum Automation Kft. a mérnöki szolgáltatások és a gépépítés mellett, elektromos szekrények összeszerelésével is foglalkozik. A nagy tapasztalattal rendelkező műszerész csapatunk nagy precizitással és pontossággal végzi az összeszerelési munkálatokat, hogy eleget tudjunk tenni a megrendelőnk igényeinek.​

01 Polanik.PNG
Atlétikai felszerelések

A Polanik termékcsalád minőséget nyújt az atlétikai eszközök teljes területén. A lengyel gyártású sporteszközök magyarországi disztribútora a Quantum Automation Kft. Felszerelések teljes választéka megtalálható a gátfutás, diszkoszvetés, kalapácsvetés, súlylökés, gerelyhajítás, magasugrás és rúdugrás teljes területén. Szerezze be nálunk a sportoláshoz szükséges kellékeket, felnőtt és gyermek edzésekhez. Ha fejlesztené sportfelszereléseit, tekintse meg elektronikai eszközeinket, amik a sportversenyek nélkülözhetetlen fejlesztései. Polanik termékeink vásárolhatók az edzésprogram minden szakaszához, a tréning eszközöktől a verseny felszereltségig. 

bottom of page