top of page

A LogSol Kft. sikere a mi sikerünk is

Bemutatták Szíjjártó Péter külügyminiszter úrnak az általunk tervezett és gyártott 3D hegesztő robotkart. Az automatizált gép üzemanyag tartály hegesztésre szolgál egy Universal Robots által üzemelő robotkar segítségével. 

,,Mi nem csupán átvészelni szeretnénk az előttünk álló időszakot, hanem még erősebbé válni, mint a járvány előtt voltunk! Ehhez pedig minden bátor magyar vállalatra szükség van, a legnagyobbaktól, egészen a legkisebbekig. A LogSol Kft. az alternatív elektromos energia szolgáltatás piacán tevékenykedik, ahol mobil aggregátoraival és 21 dolgozójával most a török piacokon szeretné erősíteni jelenlétét. A kormánytól kapott 18,5 millió forintos támogatás segítségével az általuk tervezett és gyártott Magyar Aggregátor termékeket vezetik majd be a keleti piacokra. Sok sikert a vállalatnak, köszönjük, hogy velünk harcolnak a magyar gazdaság megerősödéséért!" - osztotta meg Szijjártó Péter 2020. október 5-én a facebook oldalán

A LogSol sikereinek mi is örülünk, hisz a termelés minőségében és mennyiségében nekünk is nagy szerepünk van. A gyártásban egy általunk tervezett és gyártott üzemanyag tartály hegesztő berendezés segíti a munkákat, amit egy Universal Robots kollaboratív robotkarral egészítettünk ki. 

Tekintse meg a videóban a 3D hegesztő berendezés működését!

A Quantum Automation Kft. sok sikert kíván a LogSol Kft-nek és hatékony termelést a nehéz időkre. Bízunk a hosszú távú együttműködésben. 

03.PNG
01.PNG
02.PNG

⬅️ Tekintse meg Szijjártó Péter facebook videóját! 

,,Magyarországnak működnie kell!"

A külügyminiszter úr 2020. októberében a LogSol Kft-hez látogatott.

Szijjártó Péter facebook videójának segítségével bejárhatjuk a cég területét és néhány gyártó gépet is láthatunk. A videóban a Quantum Automation Kft. által tervezett és gyártott 3D hegesztő berendezés is szerepet kapott! 

Egyedi célgépek és robottechnikai berendezések tervezésével és gyártásával kapcsolatos kérdésekben keressen minket bizalommal!

bottom of page